thanks

Tuesday, October 5, 2010

Lagi2 jalan ..

Salam ..
aku nak sambung cerita weekend hari tu .. boleh ke kawan2..
eh ! ni blog aku kan , wat je la ape pun kan ..ade sape2 kesah ke ...?!
hahahaaa..

Lepas jew kitaorg menonton hari tu , kitaorg pegi funfair ...
Bersebelahan je dgn building alor setar mall , tmpt kitaorg menonton tu ..
Masa sampai kt sini sebelum masuk mall , dah nampak dah funfair nie ..
Tetiba rasa teringin nk pegi, plus dah lama giler tak masuk funfair funfair mcm gini ..
Then aku ckp kat hubby , lepas nonton kjap lagi kita bawa anak2 g sini nak ..?
Dia setuju jew .. Tapi bergantung kpd mood cik lily dulu lah ye ...
hahaha..
Maklumlah si adik nie terlebey manja dan mengada2 sikit kadang2 perangainye ..

Diorg naik train nie ... >>
Pada mulanya tengok lah muka ceria diwajah mereka yew kawan2 ....
Train nie akan berpusing beberapa pusingan ...




Setiap mainan kt sini , akan ada sorg penjaga ...
Ada sorg mamat indon ke bangla aku tak sure lah ...
Dia asyik tengok dan senyum2 kat cik lily jew ..
bila dah byk kali pusingan , mamat ni dah mula acah2 cik lily pulak ...
muka cik lily dah lain macam ..
Dalam hati aku , alamak spoil betul mamat ni .. menspoilkan mood anak aku nak main ..
aduiii..
Lagi 2 pusingan terakhir dia dah buat muka tahan nak nangis je ku tengok ..
Confirm mesti melalak punya la satgi nieh ..

akhirnya ...

terhasil lah wajah ini
>
>
>
>
>

Melalak sambil terus suruh aku dukung die la ape lagi ..
bersama juraian dan deraian air mata serta air hingus ..sob... sob ..sob ..
Mamat yg kaco dia tadi tue , sengeh je..
mcm kerang busuk ..
huhu.

1st mainan dah jadi macam tu , seterusnya sudah pasti la tak nak naik yg lain2nya lagi ..
Cik Along pun tak nak jugak main , sbbnye dia tak nak naik sorg , nk bersama si adik ...
herrmmm..ape kes !?

Token masih ada beberapa keping ..
at last ...
Mr hubby la yg naik sorg2 ..kesian dia ..
Ibu mengandung memang tak dibenarkan lah menaiki apa2 pun kt situ ..

Gambar yg dicandid mr hubby dari atas ...(sempat lagi tu )
nmpk tak kitaorg ..?!
hehheee..





Posing terakhir dari kitaorg ..
harusla hado kan ....


sekian


psst : ptg nie nak makan laksa lah ..
mood makanku semakin menjadi2 .. huhuu

7 comments:

  1. Kat shah alam ni suka nak tgk ada funfair..dulu2 kecik2 selalu pegi..

    ReplyDelete
  2. Memang tau..even kat kedai mamak ke..kat kedai minyak kete ke..ada je diaorg ni suka usik2 budak2....melalak le...hannah pun cam tu...bukan tak suka, tapi time nak makan kat restoran, kalau kena usik, mood hannah tak elok...cemana nak makan dgn aman kan...grrr...

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails