thanks

Wednesday, October 20, 2010

iDam ..

Salam ..
Aduyaiii .. entah kenapa la lately rasa malas nak buat entry ...
mood dah entah kemana2 dah ...dah ke tengah laut agaknya... :p
Mungkin faktor pembawakan sama kot rasanya .. plus tak sihat beberapa hari yg lalu ..
Tapi apepun ,dah menjadi hobby pulak , baca blog kawan2 adalah suatu kemestian bagiku setiap hari ... heehee.
voley gitew ... ?!

So kali ni aku nak tayang gambar kenduri sebelah lelaki, my kazen yg sewet muwet tu ...
Kenduri pada last saturday ..
(see .. sangat2 dah basi cerita nie kan ..ahakss )
Walaupun pada hari tu , aku sangat2 lesu dan tak bermaya,disebabkan tahap sakit kepala yg kronik ( wahhh .. kronik tu ..) tapi ku gagahi juga ke majlis tu..sebabnya..
ada sebabnye ye ..
kawan2 tahu la kan bila dah ikut rombongan pengantin ,  hidangan utk meja pengantin , haruslah makanan yg special kan ....
Itu yg aku idam2kan tu ..... kang tak dapat makan kang ,kempunan lak aku .. sob sob ....

Dan sememangnya aku dapat makan dengan puas hari tu ...
Makanan mmg mabeles ... sehingga menjilat jari gitew .. ahakss...



sudah licin ...
bahagian yg kosong itu adalah udang goreng ye kawan2 ..sebesar2 tapak tangan .. haha
mana sempat nak snap dah .. perut yg paling penting ok ..


sewaktu ketibaan pengantin ...
Purple kaler pulak tema utk kenduri sebelah lelaki ..


smileee !!!!


Cik Along yg suka sgt dengan jelly tu ...





Sebelum gerak balik haruslah putri2 ku abadikan gambar bersama pengantin dulu ,wlpun muka cik lily sudah tak berapa manis ye ..


Harap maklum  ..
gambar tuan rumah tak ada ye ..
Disebabkan ketidakcomelannya pada ketika ini ..
hahaha
Tak pe , yang penting aku sangat kenyang .... ;p

SEkian

psst : jom p lunch !!

3 comments:

  1. nasib baik dapat makan nasi pengantin. kalau tak cam no tu?

    ReplyDelete
  2. tahniah la pada pengantin baru...semoga kekal hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails