thanks

Friday, October 1, 2010

dah weekend .

Salam pagi kawan2 sekelian.
Masih mendung dan hujan semalaman kan ..
Mood pun agak mendung hari nie ... huhuu
Tempat korang mcmana ..? mendung dan suram jugak ke ..

InsyaAllah petang ni , hubby balik dari langkawi setelah 3 malam meninggalkan kami anak beranak ..
ahhahaha..
Dengan keadaan cuaca hujan sekarang, harap2 feri dari langkawi tak postpone lah ptg nie ..
Sebabnye kalau hujan lebat ,laut akan bergelora , so diorg tak delay .. tunggu sehingga cuaca elok baru feri akan jalan.

So harap2 weekend nanti hubby setuju utk menonton bersama puteri2 kesygan...
Nak tengok MAGIKA .......
PLZZZZZZZ ....

Hope korang pun enjoy weekend ya !!!!

zassssssssss



psst: pagi tadi drive dalam keaadaan hujan lebat giler ke ofis..
mcam tak percaya ...
hahaha

3 comments:

  1. Salam Intan,

    weekends attended 2 open house...

    cite sal lengkawi, INSYALLAH akak akan p sana Feb taun depan..tu diaaa..

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails