thanks

Sunday, June 19, 2011

Terubuk ::

Semalam tghari aku terima ole2 dari BIL aku .. Diorg pegi bercuti ke Sarawak baru2 nie. Pegi naik AirAsia masa tgh promosi tu .Best kan.. Bila la pulak turn aku nak bercuti2 mcm org lain kan .. Hehee
Tak pe simpan angan2 tu dulu , biar anak2 dah besar sikit baru senang nak jalan2.. kan

Bil aku kasi Ikan Terubuk masin dan Kek Sarawak .
Memang terbaik dari ladang .
Fresh lagi .
Kek sarawak sedap kan . Bagi aku lah .. 
Dan yg pasti kedua2 org putri aku suka makan .
Warna pun menarik , warna warni lagi , so budak2 mmg sgt suka lah ..

Then malam semalam , aku dah goreng pun ikan terubuk tu ..
Makan dgn nasi panas2 .. 
Parah diet aku , 2 kali aku tambah nasi .. erkkk..
Ok 
Mmg over.
So , esok tak nak makan byk2 dah ok .
Heheee

Meh kita tgk ikan terubuk yg telah selamat masuk dlm perut aku semalam .. 
hehe


Kalau letak cili kering pun ok gak kan .
Tapi takde stok kt rumah la pulak .
Kira masak ape yg ade je ..
Aci lah kan ..


Sekian ~


Psst :: Korang2 dah habis ganti posa ke .. ?! 
heeeee

13 comments:

  1. nampak menyelerakan..makan ngan nasi panas yang bertambah best tu

    ReplyDelete
  2. Syila :: tu lah siap bertambah lagi .. hehe

    ReplyDelete
  3. Hari tu hubby daki gunung kinabalu...bawak balik 4 ekor terubok masin gak :-D

    ReplyDelete
  4. adoi lama sudah tak makan terubuk ni.. sedapkan goreng garing2 tu.. yum..yum..

    ReplyDelete
  5. Sis Eynda :: Wau 4 ekor lagi tu .. Makan puas2 .. hehe

    ReplyDelete
  6. dah lama tak makan kalao makan pon mak yg masakkan..hehehe makan dengan bubur sedap jugakkan

    ReplyDelete
  7. makanan yang camni gak yg tambah slera tau hehehe

    ReplyDelete
  8. Bitt :: Tu lah lama tak makan sekali2 , mmg terangkat . hehe .. mkn ngn bubur ? hehe tak pernah pulak .. nnti leh try ..

    ReplyDelete
  9. letak cili api tu...terangkattt...

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails