thanks

Monday, July 5, 2010

Arau ...

Salam ...
Seperti yg dirancang , last saturday aku pergi jengok my adik bongsu kat arau ..
Pagi2 dia dah sms tanya,jadi datang ke tak ... ehehheee...
Tak sabar2 nk jumpa cik along dan cik lily katanya.
Dah tu , tak habis2 pesan suruh bawa itu ini .. berkali2 jugak ku terpaksa call mama,suruh paking barang yg usu pesan ... mama pun pening.iye la kang ade yg lupa bawa, bising lak si usu tu ... huhuu

Lebih kurang pukul 3.15pm .. kitaorg sampai situ..

Papan tanda ini menarik perhatianku.. hhehee..
maklumla 1st time jejak kaki kesini , sedikit keterujaan ye kawan2 ...
hahaa.




cuaca agak mendung .. hujan dah mula turun renyai2 masa nie ..

kitaorg lepak kt sini je...



my usu .. kulit dah hitam legam ... rambut dah kena tarah ..
hahahahhaa
seminggu orentasi mcm tu la kan..
kesian usu ..
letih katanye..
tak cukup masa tidur ..



gambar yg dicandid oleh mr hubby ...




Yang nie baru ready ...
see usu ..
mmg hitam kan...
( ke statement nk bgtau kata tuan belog ni kulit putih )
eeeeiiii... putih ke..
nyampah ..ngada2 lebey...
hahaha..

Lepas tu bw usu keluar makan2 kat area arau ...
Dah kenyang semua isi perut ..
kitaorg gerak balik lahhh...
bye2 usu ...




signboard THANK YOU ... melambai permergian kitaorg ..
heheee...
teruja tak habis2 ...



sekian ...





psstt : mahapye tuan belog tak belajar sampai masuk U .. hehee

6 comments:

  1. bestnyer dapat p jenguk sesekali kan!.. mesti dorang pun teruja.. :)

    ReplyDelete
  2. lama sungguh akak tak ke sana, rindu sangat..mesti banyak yg dah berubah,..maklum la dah lama..

    ReplyDelete
  3. azmiezas: ye ke sis ... bila2 free mai la jln2 sini .. hehhee

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails