thanks

Tuesday, July 20, 2010

5yrs sudah ...

Entry ni dah agak terlambat.. mmg terlambat sangat2 pun ..
Tapi tak pe kan..Janji ade la jugak entry pagi2 nie kan..
Ala pasal Cik Along punya birthday baru2 ni.

Sebelum birthday tu , dia dah bagitau aku dan mr hubby awal2.
Katanya nk sambut ngn kawan2 kt kindergarden.
Dia suruh aku belikan kek utk dia dan kawan2 kat kelas .
Tapi tu lah disebabkan kesuntukan masa..Tambahan pula aku dan mr hubby bekerja time tu,so tak dapat la nak tunaikan hajat Cik Along tu.
Aku pun mula la pujuk dia dengan macam2 cara.Mula tu dia tarik muka la jugak..
Biasa la kan budak2 ..
Tapi at last , dia ok je...

So aku buat ala kadar jew la sambut her birthday.. Buat kat rumah mama.
Ape yg penting muka kegembiraan yg terpancar diwajah anak2 tu yg utama.


Her birthday kek..

Gegurl wajib la kek ala2 mcm gini kan ..
hehe




Birthday gurl wit the topi yg senget ..


Cik lily tetap interprem hokey ..

InsyaAllah next week ku akan luangkan masa utk buat party kat kelas dia pula.
Itu janji mr hubby ye ..
Mudah-mudahan mr hubby dapat tunaikan permintaan putri sulongnya nnti.
Tapi next week cik along exam pulak .. Final exam..
Emm mcmana tu ye mr hubby ..?!!

So tunggu je la , ape yg akan terjadi next week..
hehehee



psst : blackout smlm almost 1 1/2 hour ... fuhhhhh kepanasan tahap gaban ..
huhuuu..


10 comments:

  1. ayyoh... patut letak princess 5 org je... hehehe

    ReplyDelete
  2. uish kcik2 dh de final exam ek...advance nyer bdk2 skang...ank aku x skolah lg so x tau...pape pong hepi belated besday to kakak...hekhek

    ReplyDelete
  3. happy belated b'day to your daughter! cantikk kek tu! sukeee! :D

    ReplyDelete
  4. mrs ecam : tu le cam org besar2 je de final exam bagai ... hikhik

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails