thanks

Sunday, May 16, 2010

::aWard ::

Salam sahabat2 ku di alam maya ini...
Sebelum itu ku nak ucapkan Terima Kasih yg tak terhingga pada semua yg wish bufday kt aku...
Semoga segala impian ku akan tercapai tahun ini. InsyaAllah..amin..
Nanti ku update pasal my bufday dan weekend yg lalu. k

Pagi ni ku nk buat enty ni dulu.......
Layan.............


1-Copy award nie kat blog korang.




2-Buat ucapan korang kepada pemberi award dan perasaan korang
~Terima kasih banyak2 pada cik hazzy .. perasaan terharu sbb ingat gak kt akak ...hehee




3-Jawab soalan-soalan tag ni:


Ape yang bermain di fikiran anda sekarang?
~Nak masak ape malam nie..?! huhuuu...




Apakah nama samaran korang?
~Puteri katak AKA princess frog.... heheee



Berikan 3 orang yang anda sayang
~Keluarga, kawan2 dan rakan2 blog




Panggilan untuk si dia
B.




Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa











~Nak yg ni boleh.... ?!! heheee.


Blog mana yang korang suke visit & yang leh aku follow gak
~sis eynda  (suka gambar2 kt blog die)


Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda:

mamamarsya
ms awanis
Ena
kasihart
Has
sis azmiezas
ejamaria
mrsecam
adlina
mommamia
mamalyna
ms wawa
crazybeautiful88
zealvia
superheroes&mom



ok done..
Pada yg dah kena tag tu ,sudi2kan la terima ye....

sekian~




 

9 comments:

  1. zea simpan dulu erk..monday blues ler arinih...ekekkeekek

    ReplyDelete
  2. tq sbb bg award n tag ni :D

    ReplyDelete
  3. maceh bg award.....jap g ai buat yek...insyaallah

    ReplyDelete
  4. ok~ sape yg dah dpt .. buat ye! :)

    hazzy : hehe ..wc.

    ReplyDelete
  5. akk!!
    wawa dh dtg tag ni.. hehee..
    nway thanks yerrrr..
    (^_^)

    ReplyDelete

sayang korang yang komen kat sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails